Hoogwaardige one way vision folie

One way vision folie, ook wel eenvoudigweg gaatjesfolie genoemd, is een geweldige optie wanneer je wilt genieten van een mooie (full color) print op de ruiten, maar niet bereid bent het zicht naar buiten te verliezen. Met one way vision folie geniet je nog altijd van een goed zicht naar buiten. Het geheim van deze folie zit in de gaatjesstructuur. De zeer kleine gaatjes zijn in de print bijna niet zichtbaar, waardoor de print professioneel en doeltreffend is, maar deze gaatjes zorgen direct ook voor een optimaal zicht naar buiten.

One way vision folie kopen

Geef het door Reclame is onder meer gespecialiseerd in one way vision folie, ofwel gaatjesfolie. Je kunt bij ons one way vision folie bestellen volgens je eigen ideeën. Wil jij je winkelruiten of kantoorramen voorzien van reclame, maar wil je het zicht naar buiten optimaal behouden? Dan kun je one way vision kopen die je absoluut de beste oplossing biedt. De transparantie van binnen naar buiten blijft behouden, terwijl aan de buitenzijde een mooie print te zien is. Wij kunnen er uiteraard voor zorgen dat deze print perfect afgestemd wordt op jouw eisen. Zo kun je een bedrijfsnaam of het logo op de folie laten drukken, maar je kunt ook een grote full color one way vision folie kopen in een uniek en verfrissend design.

offerte-aanvragen-geefhetdoorreclame

Niet alleen voor winkelruiten

Je kunt one wa vision folie kopen om reclame te maken op de ruiten van je bedrijfspand zonder aan transparantie naar buiten te verliezen, maar dit is niet de enige mogelijkheid met one way vision folie. Je kunt bijvoorbeeld ook one way vision folie bestellen voor de achterramen van de bedrijfsauto’s. Ook voor auto’s en bestelbusjes is one way vision folie een geweldige optie. Je kunt de hele achterruit van het voertuig voorzien van deze folie, en je hebt via de binnenspiegel nog altijd een optimaal zicht door de achterruit. Zo profiteer je van de voordelen van reclame op de achterruit, maar neem je geen enkel risico in het verkeer.

Maatwerk one way vision folie bestellen

Je kunt bij Geef het door Reclame one way vision folie bestellen die perfect past bij jouw onderneming. We denken graag met je mee over een nieuw en doeltreffend ontwerp, maar je kunt ook one way vision folie kopen met een bestaand ontwerp. Uiteraard kun je de one way vision folie op professionele wijze laten aanbrengen door onze vakmensen.

Wil jij one way vision folie kopen?

Je kunt bij ons altijd voordelig kwalitatief hoogwaardige one way vision folie bestellen. Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden of heb je interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust eens contact op met Geef het door Reclame. Wij staan graag voor je klaar.

DonnyOne Way Vision Folie